Branza tare elvetiana BIO, facuta cu lapte crud, cel putin 45% grasime in substanta uscata, maturata minim 5 luni. Ingrediente: LAPTE DE VACA* (LAPTE CRUDA), sare gema, culturi de acid lactic, cheag; * din productie organica controlata. Coaja nu este recomandata pentru consum. A se pastra la frigider la +4°C pana la +8°C. agricultura din Elvetia.
Durata de livrare: 2 - 3 zile lucratoare
DE-ÖKO-003 Branza tare cu gaura mare din Elvetia. Arome tipice de nuci, usor dulci. Fie ca branza fondue, pentru gratinare sau pe un platou de branza. Emmental functioneaza intotdeauna.
Pretul nostru se bazeaza pe greutatea de 0,2 KG
Valoare calorica: 1646 kJ/397 kcal
Grasimi: 31 g
Acizi grasi saturati: 11 g
Carbohidrati: 0,5 g
Zaharuri: 0,5 g
Proteine: 29 g
Sare: 0,5 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.