Ciuperci shiitake. Înmuiați ciupercile în apă timp de aproximativ 60 de minute, turnați apa de înmuiat și aruncați-le. Spălați și curățați ciupercile sub jet de apă proaspătă, evitați contactul cu alte alimente când sunt crude. Gatiti in apa proaspata cel putin 10 minute. Necurățat, contaminarea nu este exclusă. Nu este potrivit pentru consumul brut
Ciuperca shiitake este cea mai populară ciupercă comestibilă după champignon. Shiitake mai este numit și „carnea pădurii” și este popular în bucătăria vegetariană. Mirosul este aromat, gustul de praz cu o aromă puternică
Valori nutritive:
100 g fiecare
Valoare calorica:
1099 kJ / 264 kcal
Grasimi:
2,2 g
Acizi grasi saturati:
0,8 g
Carbohidrati:
23 g
Zaharuri:
<0,5 g
Proteine:
18 g
Sare:
0,03 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.