Cobertura de ciocolată neagră, cacao: minim 54,1%. Ingrediente: zahar, masa de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitina de SOIA, aroma naturala de vanilie. Păstrați uscat și răcoros la + 12 ° C până la + 18 ° C.
O acoperire cu un conținut de cacao de 54,8%. Ideal pentru acoperirea și decorarea multor produse de patiserie. Blocul de ciocolată este format din: zahăr, unt de cacao, masă de cacao, lecitină de soia și vanilie bourbon. După topire, este foarte fluid și, prin urmare, poate fi folosit pentru umpluturi de praline.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
2333 kJ / 558 kcal
Grasimi:
37,6 g
Acizi grasi saturati:
22,5 g
Carbohidrati:
45,8 g
Zaharuri:
43,5 g
Proteine:
4,8 g
Sare:
0,01 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.
Scrie un review