Ciocolata Couverture neagra, Manjari "Grand Cru", bloc, 64% cacao, Madagascar, 3 kg

Valrhona
803,53 lei 714,25 lei

Aceasta couvertura de la Valrhona apartine Grand Cru de Terroir, folosindu-se doar boabele de cacao dintr-o anumita regiune. In acest caz, este Madagascar. In nordul Madagascarului, Sambirano curge de pe platourile inalte in campiile fertile si aduce noroi fertil. Arborii de cacao din soiurile Criollos si Trinitarios sunt cultivate acolo de zeci de ani. Solurile fertile favorizeaza dezvoltarea usor acida a fructelor rosii si a fructelor uscate.

In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 10471 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 71 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Ciocolata neagra cu cacao: minimum 64%. Ingrediente: boabe de cacao din Madagascar, zahar, unt de cacao, emulgator: lecitina de soia, extract natural de vanilie. A se pastra uscat si racoros la + 16 / + 18 ° C.

Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.

Dunkle Schokolade Kakao: 64% mindestens. Zutaten: Kakaobohnen aus Madagaskar, Zucker, Kakaobutter, Emulgator: SOJAlecithin, Naturvanilleextrakt. Trocken und kühl bei +16/+18°C lagern.

Ambalare: 3 kg

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 2280 kJ / 550 kcal

Grasimi: 37 g

Acizi grasi saturati: 24 g

Glucide: 39 g

Zaharuri: 37 g

Proteine: 7,5 g

Sare: 0,1 g

Alergeni (contine): Boabe de soia

Alergeni (poate contine urme): Cereale care contin gluten, Oua, Lapte

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!