Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Carnea de vită japoneză Wagyu este strict clasificată de Asociația Japoneză de Clasificare a Cărnii. Deoarece este cea mai rafinată carne de vită din lume, este imperativ ca acest produs unic să fie clasificat corespunzător pentru a proteja integritatea, transparența și autenticitatea.
Carcasele de vită Wagyu sunt clasificate între a șasea și a șaptea coastă.
Clasarea se bazează pe doi factori foarte specifici: randament și grad.
Randament înseamnă raportul dintre carne și greutatea reală a carcasei.
Gradul înseamnă scorul general de marbling de carne de vită (BMS), standardul de culoare a cărnii de vită (BCS), standardul de grăsime de vită (BFS), fermitatea și textura.
Pentru a fi calificată ca Wagyu japonez A5, carnea de vită trebuie să fie clasificată ca gradul A pentru randament și gradul 5 în BMS, BFS, BCS, fermitate și textură.
DESPRE A3 WAGYU Kumamoto
Gustul rafinat al aromelor Japoniei și tradiția culinară extrem de sofisticată a fost transmisă din generație în generație de secole.
Kumamoto produce o mare cantitate de carne de vită care provine din Japonia, cu aproape 25% din wagyu japonez originar de aici. Datorită climei temperate și rasei japoneze de vite negre, carnea care provine de la Kumamoto este cunoscută pentru frăgezimea sa, precum și pentru marmorarea sa bine echilibrată.
DETALII PRODUS
Aproximativ 300 de grame
Carne de vită autentică A3 BMS 4 WAGYU
Fiecare friptură este tăiată manual
Stare termica: congelat
Kuroge japonez (bovine negre)
Transport cu temperatură controlată
Produs din Japonia
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.