Crema de cocos serveste ca baza pentru diferite sosuri. De asemenea, este ideala pentru rafinarea cocktail-urilor. In bucataria asiatica, crema de cocos nu este doar un inlocuitor pentru laptele de vaca, ci si pentru unt si alte grasimi. De asemenea, este adesea adaugat in supe pentru rafinare. Excelenta si pentru rafinarea deserturilor, inghetatei sau prajiturii. Are consistenta cremoasa si groasa.
Crema de cocos. Ingrediente: 70% extract de nuca de cocos, apa. Agitati inainte de utilizare. Depozitati la temperatura camerei. Odata deschis, se pastreaza la frigider si se consuma in 2 zile.
Valori nutritive:
per 100 ml
Valoare calorica:
934kJ / 227kcal
Grasimi:
23 g
Acizi grasi saturati:
21 g
Carbohidrati:
2.8 g
Zaharuri:
1.9 g
Proteine:
2.1 g
Sare:
0.04 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.