Otet de sofran, din sofran de Panon, acid 5%, Gegenbauer, 250 ml

Gegenbauer
176,00 lei 147,00 lei
Sofranul a fost cultivat ca o planta valoroasa de condimente in Austria inca din secolul al XV-lea. Din 2006, traditia cultivarii sofranului a fost reluata in Burgenland. Pentru otetul de sofran, piureul de sofran este fermentat in vin si acesta este fermentat in otet. Otetul de fermentatie se dezvolta direct din „fruct” si este mult mai pur si mai intens ca aroma – spre deosebire de otet. Otetul de sofran Gegenbauer isi dezvolta aroma delicata pe parcursul mai multor ani de invechire in butoaie de lemn. Delicios cu prajituri, creatii de ciocolata si inghetata sau pe peste crud, carpaccio si legume albe.
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 30840 Ai nevoie de ajutor? 0371 237 082
La achizitionarea acestui produs primiti 14 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Otet de fermentare a sofranului. Ingrediente: otet de sofran. Aciditate: 5%. Produs din Austria. Proprietati: Nu trebuie date valori nutritionale.

Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!