Gelatina comestibila (300 Bloom), 150 g

-20%
57,68 lei 46,14 lei
Pudră gelifiantă comestibilă 300 Bloom făcută din carne de porc. Ingrediente: gelatina comestibila. Mod de utilizare pentru 1 litru de lichid: Se amestecă 12-50 g pudră de aspic (în funcție de fermitatea dorită) în puțin lichid și se lasă să se umfle timp de 5 până la 10 minute. Apoi turnați aproximativ 1 l de lichid fierbinte deasupra și amestecați. O gelificare mai rapidă are loc dacă luați doar 1/2 litru de lichid fierbinte pentru dizolvare și apoi adăugați 1/2 litru de lichid rece rămas. Asezonați după gust. Dacă se folosește bulion, mai întâi limpeziți-l, apoi adăugați aspic și nu mai fierbeți. Depozitați într-un loc uscat și fără miros. Proprietăți: Nu trebuie date valori nutriționale.
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 31824 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 4 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Pulberea de aspic este potrivită pentru prepararea tuturor jeleului de carne, cotletelor de aspic, aspic de peste, corned beef, conserve, șuncă fiartă, etc. Deserturi cu jeleu, glazura din jeleu tarta cu fructe, budinci, preparate cu crema de toate felurile, jeleu de vin, jeleu de fructe din sucuri, fructe in jeleu pentru frisca si pentru legarea inghetata si frisca, toate acestea se pot face cu pudra de aspic. Alimentele jeleuate se stabilesc rapid prin introducerea în baie de apă rece sau apă cu gheață. Asik și jeleurile devin din nou lichide într-o baie de apă fierbinte. Scufundați pentru scurt timp în apă caldă pentru a le scoate din formele metalice.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!